Om Day One

När jag startade detta företag fick jag en sådan känsla av att just den här dagen var början på något nytt. Dag Ett. Day One. Äntligen hade jag hittat rätt idé för företaget och peppen var total. Denna känsla har jag fortfarande med mig varje gång jag gör något som har med företaget att göra, vilket kan vara allt ifrån att designa ett nytt smycke till att jag lämnar en färdig beställning till posten.

Just den här känslan vill jag att ni ska känna när smycket levereras och ni öppnar upp asken. Jag vill att ni känner er stolta över att bära det och att det ger er kraft att ta er an dagens utmaningar. För just idag kan faktiskt vara dag ett.


Jag designar alla stålsmycken själv, jag ritar dem i 3D Cad och skickar därefter ritningar till min leverantör för laserskärning. Alla brickor till stålsmyckena/nyckelringarna tillverkas lokalt i Örnsköldsvik. Jag tycker det är viktigt att försöka handla lokalt i den mån det är möjligt och ser bara fördelar med att kunna hälsa på leverantören eller hämta mina beställningar när jag vill.Kontaktuppgifter:

Sarah Sandström
Örnsköldsvik

[email protected]